skip to Main Content

Velkommen til OCR Vestegnen

Velkommen til OCR Vestegnen – din nye forening for funktionel træning, OCR, HYROX og meget mere på Vestegnen!

OCR Vestegnen er stiftet med en passion for træning, fællesskab og sjove events. Vi tror på at træning skal være sjovt og motiverende for alle!”

Uanset om du er en erfaren løber eller helt ny inden for sport, så er der plads til dig hos OCR Vestegnen. Vi har medlemmer på alle niveauer, som støtter hinanden og skaber et positivt miljø. Vi vil gerne invitere dig til at være en del af vores voksende OCR-familie. Uanset om du ønsker at udfordre dig selv, komme i form eller bare have det sjovt med andre ligesindede, så er OCR Vestegnen stedet for dig! Det koster kun 250 kroner om året. ”

Vores trænere og øvrige medlemmer står klar til at guide dig gennem træningen og hjælpe dig med at nå helt i mål. Og husk, at her hos OCR Vestegnen handler det ikke kun om at træne, det handler om at styrke kroppen, sindet og fællesskabet.

Bliv en del af os

tilmeld dig i dag og bliv en del af OCR Vestegnen – hvor hårde udfordringer, fantastisk fællesskab, og sjove oplevelser venter på dig!

Kontakt os i dag for at få flere oplysninger om medlemskab og træningsmuligheder. Du kan læse en masse på hjemmesiden, og mangler du svar, kan du altid skrive til os.

Sammen kan vi skabe uforglemmelige oplevelser med en masse forskellig sport. Velkommen til OCR Vestegnen!

Back To Top
Search