skip to Main Content

Mest spurgte

Det er vildt nemt! du skal sådan set kun finde en dag du kan træne og så dukke op.

Er du det mindste nervøs ved at dukke op hos en masse nye mennesker, så tag bare fat i administrator teamet via facebook – så tager vi godt imod dig og hjælper dig igang.

I bunden af siden kan du se alle vores lokationer (adresserne). Men helt generelt, træner vi følgende:

Mandag, Herstedhøje i Albertslund. Funktionel træning.
Tirsdag, sydkystens i Karlslunde. Hyrox inspireret træning.
Onsdag, Glostrup stadion. Løbetræning.
Torsdag, Albertslund stadion. OCR, Funktionel træning og løb

For 250kroner om året, kan du træne med i alle OCRvestegnen træninger for dit kontingent. Når vi træner i andre klubber (som tirsdag i sydkystens), skal du betale deres adgangspris da det er deres lokaler.

Ellers, kan du betale 25kroner per træning indtil du er klar til at melde dig ind.

Vi arbejder benhårdt i kulissen på at skrabe økonomi sammen til et fast lokale/sted. Dit kontingent, Engangsindbetalinger og søgte tilskud er altsammen med til at komme et skridt tættere hver dag.

Om medlemsskab

Dit medlemsskab koster 250,- (tohundredehalvtreds) kroner årligt. Alternativt kan du betale for én træning af gangen til 25,- kroner. Disse betales til træningen via mobilepay.
For at vi kan søge tilskud til foreningen, skal vi have præcise optællinger på alle vores medlemmers nuværende bosted og alder . Eventuelle tilskud vil blive brugt til lokaleleje, udstyr og også alt det sjove som eksempelvis tilskud til sociale arrangementer og andet.
Hvis du har tilmeldt et betalingskort, foregår alting helt automatisk. Vi laver dog løbende kontrol med betalinger, datoer og overskridelser så vi er sikre på at alt er på plads.
Beløbet bliver automatisk trukket via enten kreditkort, apple pay eler via bank overførsel. Da vi bruger en betalt betalingsløsning, kan der fremgå et udenlandsk navn på, men ellers står der www.ocrv.dk.

Om træningerne

HYROX er en kombination af løb og 8 øvelser der til altid er éns. Du kan læse meget mere her: https://hyrox.com/. Vi er efterhånden mange i OCR Vestegnen der deltager internationalt i disse løb, og de er gode hver gang.
OCR eller “Obstacle Course Racing” er et løb, hvori der indgår en række forhindringer. Det kan være simple forhindringer, som at hoppe over et væltet træ, til komplekse stativer hvor krop og hjerne virkelig bliver udfordret. Ens for dem er at det altid er sjovt, udfordrende og alle hjælper hinanden.
Når vi træner funktionel træning, er det en kombination af løb og øvelser. Vi bruger enten bakker eller løb på vej – og der er altid mulighed for at graduere din træning så det passer dig. Øvelserne er alt fra gammeldags armstrækkere, til avancerede kombinationsøvelser og tunge løft og træk – igen – alt kan gradueres så det passer dig.

Hvor træner vi?

Back To Top
Search