skip to Main Content

Bliv sponsor i OCR VESTEGNEN

Vi vil gerne præsentere dig for en spændende mulighed for sponsoraftale med OCR VESTEGNEN. Obstacle Course Racing (OCR) er en fantastisk sport, som oplever stor vækst og popularitet inden for løbeverdenen. Siden 2013 er OCR gået fra at være en nicheaktivitet til at være en veletableret del af eventkalenderen for cross-løb.

Hvad er OCR?

Et typisk OCR-løb består af en udfordrende bane med 20-50 forhindringer over en strækning på 5 kilometer eller mere. Dette kræver varierende styrke, udholdenhed og tekniske færdigheder, hvilket gør det til en alsidig træningsform, der appellerer til en bred vifte af løbere. OCR kombinerer konditionsløb med styrketræning og fokus på kropsvægt, hvilket giver deltagerne en mulighed for personlig udvikling og øget styrke.

Hvad får du ud af det?

Som sponsor for OCR VESTEGNEN vil du være med til at støtte et aktivt fællesskab af både erfarne og nybegyndere inden for sporten. Dette inkluderer tidligere løbere, langrendsløbere, gymnaster og familier, der alle finder glæde og udfordring i OCR-løbene. Din støtte vil bidrage til at fremme udviklingen af sporten i Danmark gennem træningsmuligheder, events og foreningsaktiviteter.

Dernæst, bliver dit logo set til stort set alle løb i Danmark og rigtig mange fordelt udover hele europa hvor vi også løber.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som sponsor for vores OCR klub, og vi er sikre på, at et samarbejde vil være til gavn for begge parter. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores sponsormuligheder eller arrangere et møde for at drøfte detaljerne, er du velkommen til at kontakte os.

Back To Top
Search